Contact

Home » Verzuimsysteem Bel nu » 073 - 61 59 950

Beproefd verzuimsysteem nodig?

Met VerzuimXpert van Empirion beheerst u alle risico’s in één oogopslag!

Bent u op zoek naar een beproefd verzuimsysteem? Van alle reeds bestaande verzuimsystemen is de Xpert Suite het enige volwaardige verzuimmanagementsysteem dat tegelijkertijd al uw processen op het gebied van verzuim, ARBO en gezondheid optimaal helpt uitvoeren en besturen. Als werkgever wordt u dagelijks blootgesteld aan en bent u financieel verantwoordelijk voor bepaalde risico’s zoals een bovengemiddeld aantal ziekmeldingen voor een korte periode of juist langdurig verzuim. VerzuimXpert helpt u om deze risico’s in kaart te brengen, te analyseren en er opvolging aan te geven. Wilt u graag meer informatie? Bel dan direct met 073-6159950!

Empirion ontwikkelt hoogwaardige verzuimsystemen

Empirion houdt zich dagelijks bezig met de ontwikkeling van verzuimsystemen die verzuim beheersbaar maken en de inzet van uw medewerkers verbeteren. Dit doen we klantgericht, transparant en op innovatieve wijze met meer dan 10 jaar aan branchekennis en –ervaring. Daarnaast zijn we als organisatie ISO (27001) gecertificeerd en zijn we SAP Northgate Arinso partner, AFAS partner en Microsoft Silver partner.

Grijp vandaag nog in

Bent u werkgever, HR professional, casemanager of preventiemedewerker en wilt u vanaf vandaag aan de slag met verzuimpreventie? Wij richten onze software volledig in op basis van uw specifieke situatie en wensen. Met VerzuimXpert beschikt u continu over de meest actuele documenten en procedurevoorschriften van het UWV waarmee u loonsancties voorkomt. En met het faciliteren van een waterdichte dossiervorming van uw re-integratie inspanningen kunt u met een druk op de knop een sluitend re-integratie verslag produceren dat aan de eisen van het UWV voldoet. Heeft u nog vragen over onze producten? We staan u graag te woord via 073-6159950 of het contactformulier!


Interessant? Deel deze pagina

Contact