Contact

Home » Verzuimmanagement Bel nu » 073 - 61 59 950

Behoefte aan hoge kwaliteit verzuimsoftware?

Empirion beschikt over uitstekende software voor uw organisatie

Het is niet langer nodig handmatig verzuim bij te houden. Verzuim van werknemers hoeft u voortaan niet meer te missen. In plaats van alles zelf te documenteren kunt u gebruik maken van de verzuimapplicatievan Empirion. De zogenaamde Xpert Suite is namelijk uitstekende verzuimsoftware die zorgt dat u tegelijkertijd alle processen op het gebied van ARBO, verzuim en gezondheid uit kunt voeren en besturen. Als werkgever wordt u dagelijks blootgesteld en verantwoordelijk gehouden voor bepaalde risico’s. Denkt u bijvoorbeeld aan een bovengemiddeld aantal ziekmeldingen voor een korte periode of juist langdurig verzuim. VerzuimXpert is ontwikkeld met verzuimregistratie in het oog. Hiermee brengt u risico’s in kaart, analyseert deze en kunt u er opvolging aan geven. Onze verzuimsoftware is getest als één van de beste in de markt. Wanneer u meer interesse heeft in de applicaties van Empirion kunt u bellen met 073-6159950!

Uitstekende verzuimsoftware van een gerenommeerd ontwikkelaar

Empirion heeft verzuimsoftware ontwikkeld die geschikt is voor zowel werkgever, dienstverlener als verzekeraar. De software maakt het gemakkelijker om trajecten aan te leggen en te volgen. Verder ondersteunt het alle relevante procedures in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter en gerelateerde wet- en regelgeving. VerzuimXpert is als verzuimsoftware ook in te zetten als oplossing voor interventiebemiddeling en het vastleggen van dienstverleningscontracten. Neem gerust een kijkje op de productpagina als u meer informatie wenst over de toepassingen van onze verzuimapplicatie.

Een hoogwaardig software pakket

Empirion houdt zich iedere dag opnieuw bezig met de ontwikkeling van bruikbare software die zowel verzuim beheersbaar maakt als de inzet van uw personeel verbetert. Dit gebeurt op een klantgerichte wijze. Hierbij staan transparantie en innovatie hoog in het vaandel. Dankzij onze meer dan 10 jaar aan opgedane kennis en ervaring in de branche zijn wij zeker van een uitstekend eindresultaat. Ons bedrijf is ISO (27001) gecertificeerd en beschikt over een Microsoft Silver Partnerschap, SAP Northgate Arinso partnerschap en AFAS partnerschap. Als u werkzaam bent als preventiemedewerker, arbeidsdeskundige, casemanager, HR professional of werkgever kunt u nu ook meteen aan de slag met verzuimpreventie! Neem direct contact op door te bellen met 073-6159950 of door gebruik te maken van ons contactformulier!


Interessant? Deel deze pagina

Contact