Contact

Home » verzuimregistratie software Bel nu » 073 - 61 59 950

Op zoek naar verzuimregistratie software?

De verzuimsoftware van Empirion is getest als één van de beste in de markt!

Zoekt u een beproefde verzuimapplicatie? De Xpert Suite is volwaardige verzuimsoftware die u helpt om tegelijkertijd alle processen op het gebied van gezondheid, ARBO en verzuim uit te voeren en te besturen. U wordt als werkgever dagelijks blootgesteld en verantwoordelijk gehouden voor bepaalde risico’s. Hierbij kunt u denken aan een bovengemiddeld aantal ziekmeldingen voor een korte periode of juist langdurig verzuim. VerzuimXpert is software voor verzuimregistratie, waarmee u risico’s in kaart brengt, analyseert en er opvolging aan geeft en is getest als één van de beste in de markt. Heeft u interesse in onze software? Bel dan nu met 073-6159950!

Dé verzuimapplicatie voor zowel werkgever, dienstverlener als verzekeraar

De verzuimsoftware van Empirion is geschikt voor zowel werkgever, dienstverlener als verzekeraar. Onze verzuimregistratie software faciliteert namelijk het aanleggen en volgen van trajecten en ondersteunt alle relevante procedures in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter en aanverwante wet- en regelgeving. VerzuimXpert wordt tevens gebruikt als oplossing voor het vastleggen van dienstverleningscontracten en voor interventiebemiddeling. Kijk op de productpagina voor meer informatie over de toepassingen van onze verzuimapplicatie.

Een hoogwaardig software pakket voor verzuimregistratie

Empirion is dagelijks bezig met de ontwikkeling van verzuimapplicaties die zowel verzuim beheersbaar maken als de inzet van uw personeel verbeteren. Dat doen we op klantgerichte wijze met transparantie en innovatie en meer dan 10 jaar aan opgedane kennis en ervaring in de branche. Niet voor niets zijn we ISO (27001) gecertificeerd en zijn we Microsoft Silver Partner, SAP Northgate Arinso partner en AFAS partner. Bent u preventiemedewerker, arbeidsdeskundige, casemanager, HR professional of werkgever en wilt u direct aan de slag met verzuimpreventie? Neem dan vandaag nog contact op en bel met 073-6159950 of maak gebruik van ons contactformulier!


Interessant? Deel deze pagina

Contact