Contact

Home » Verzuimmanagement Bel nu » 073 - 61 59 950

Oplossing voor verzuimmanagement gezocht?

Empirion ontwikkelt volwaardige software voor verzuimbegeleiding!

Van thuiszitten wordt niemand beter. Daarom heeft Empirion een volwaardig softwarepakket voor verzuimmanagement ontwikkeld, waarmee u de inzetbaarheid van uw medewerkers kunt meten, monitoren en verbeteren. De software is direct via internet beschikbaar en bestaat uit aparte, los verkrijgbare modules. Hierdoor kan de benodigde verzuimbegeleiding binnen uw bedrijf zorgvuldig op uw specifieke wensen worden afgestemd. Meer weten? Bel dan nu met 073-6159950!

Mogelijkheden voor het zelf uitvoeren van verzuimbegeleiding

Werkgevers hebben tegenwoordig steeds meer verantwoordelijkheden op het gebied van verzuimmanagement. Ook als het gaat om verzuimbegeleiding bestaat er veel vrijheid. Zo kan de werkgever nu zelf zijn ARBO beleid uitvoeren, waardoor hij geen contract bij een Arbodienst meer hoeft af te sluiten. Met de ArboXpert module uit ons Xpertsuite pakket wordt uw bedrijfsarts ondersteund in een aantal belangrijke zaken zoals:


  • Uitvoering en monitoring van preventieve maatregelen ter voorkoming van ziekte
  • Uitvoering en bewaking van maatregelen om arbeidsomstandigheden gezonder te maken
  • De begeleiding en re-integratie van zieke medewerkers
  • Het verzorgen van laagdrempelig, medisch advies aan medewerkers via een spreekuur
  • Het volgen en implementeren van kwaliteitsrichtlijnen als STECR

Voorkom te hoge ziektekosten

Met effici├źnt verzuimmanagement kunt u als werkgever, arbeidsdeskundige, preventiemedewerker, HR professional of casemanager te hoge ziektekosten voorkomen. Denk maar eens aan medewerkers die bovengemiddeld vaak ziek zijn of juist voor een langdurige periode verzuimen. Of loonsancties vanuit het UWV, het mislopen van subsidie- en verhaalmogelijkheden en de schadelast van zieke (ex-) medewerkers. Bent u ge├»nteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Wij vertellen graag hoe onze software u kan ondersteunen. Bel voor meer informatie met 073-6159950 of maak gebruik van ons contactformulier!


Interessant? Deel deze pagina

Contact