Een ‘full service’ partner voor onze dienstverlening

Qare Nederland was op zoek naar een gebruiksvriendelijk systeem dat de dienstverlening optimaal ondersteunt. Zo kwamen wij bij Empirion terecht.

 

Qare is in 2011 gestart met dienstverlening op het terrein van wet- en regelgeving rond ziekte en bedrijfsgezondheidszorg. Wij adviseren en ondersteunen werkgevers en verzekeraars bij de regievoering gedurende de volle 12 jaar van financiële verantwoordelijkheid voor (ex-) werknemers. Dit geldt voor zowel de periode van ziekte tijdens het dienstverband, als ook voor de Ziektewet of WGA. Om onze klanten met een systeem optimaal te ondersteunen hebben wij een selectietraject gehouden met toonaangevende leveranciers en gekozen voor de Xpert Suite van Empirion. De Xpert Suite maakt een belangrijk deel uit van onze brede dienstverlening en de te leveren kwaliteit.

 

Belangrijke drijfveer bij de keuze was de flexibiliteit van de Xpert Suite in het ondersteunen van alle verschillende werkprocessen, die gelden vanaf dag 1 tot 12 jaar bij ziekteverzuim. Daarnaast is de bewezen ervaring van Empirion bij het begeleiden van eigenrisicodragers (voor zowel WGA als Ziektewet) een belangrijke factor geweest. Wij kunnen deze werkprocessen zelf aanpassen aan - veranderende - klantvragen, wat veel flexibiliteit geeft. Daarnaast is een efficiënte administratie belangrijk.

 

Zo voorziet de Xpert Suite in:

 

  • een optimale koppeling en integratie met UWV-documenten;
  • een complete contract- en verrichtingenadministratie geïntegreerd in het systeem;
  • een volledig geïntegreerde planningsagenda voor interventionisten;
  • rechtstreekse toegang voor verzekeraars tot afgeschermde delen van het systeem voor het snel kunnen verstrekken van uitkeringen op grond van de verzekeringen en terugvinden van verwachte schadelast in de toekomst.

 

Tenslotte kan Qare met de zeer uitgebreide en flexibele rapportagemodule (RapportageXpert) snel trends in verzuim en schade analyseren, alsmede verslaglegging sturen aan de klanten. Tevens biedt deze omgeving uitgebreide stuurmogelijkheden voor het management om de kwaliteit van dienstverlening aan de klanten te waarborgen.

 

De uiteindelijke doorslag om voor de Xpert Suite te kiezen was het gevoel van ‘partnership’ dat we kregen bij Empirion. Ze zijn altijd bereid om creatief mee te denken bij klantvragen met behulp van de Xpert Suite.

 

Qare heeft hiermee haar processen klaar staan om met behoud van kwaliteit flink in omvang te groeien met een professionele en meedenkende partner aan haar zijde.

 

Voor meer informatie: http://www.qarenederland.nl

Marko Sweelssen