Nieuwsberichten

Inzetten PMO wordt stuk eenvoudiger

Met het tekenen van een partnerovereenkomst slaan Empirion en SKB de handen ineen om het inzetten van PMO’s een stuk eenvoudiger te maken. Want voorkomen blijft beter dan genezen, of het nu gaat om het voorkomen van burn-out of om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden.

 

skb

Van Links naar rechts: Robert van Gils (Empirion), Roel van der Sanden (Empirion), Diederik Benders (Empirion), Lyan Dijkstra (SKB) en Erik de Kimpe (SKB).

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

 

Ben je als organisatie aangesloten bij Empirion? Dan kun je nu eenvoudig een PMO uitvoeren, vanuit de Xpert Suite (het bedrijfsgezondheidsplatform van Empirion). Medewerkers worden vanuit hier uitgenodigd voor een PMO dat aansluit bij hun werkomstandigheden, met de vragenlijsten van SKB. Meteen na het invullen ontvangen de medewerkers een terugkoppeling van hun resultaten in een persoonlijk adviesrapport. Dit rapport wordt automatisch ook gearchiveerd in het medisch dossier zodat de bedrijfsarts deze kan raadplegen. Tevens kan de medewerker meteen een afspraak inplannen in de agenda van de bedrijfsarts.


Met deze werkwijze worden de barrières geslecht en kun je als organisatie echt werk maken van preventie!

 

SKB is een onderzoeks- en adviesbureau, gespecialiseerd in medewerkersonderzoek. Hiermee geven wij organisaties inzicht in hoe ze op thema’s als psychosociale arbeidsbelasting (“werkdruk”), gezondheid, duurzame inzetbaarheid en medewerkerstevredenheid kunnen verbeteren. SKB werkt ruim 25 jaar voor organisaties in vrijwel alle economische sectoren, zoals zorg, overheid, industrie en zakelijke dienstverlening.

 

Neem voor meer informatie contact op met Robert van Gils via 06 46119928 ofThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..