Over Empirion

 

Empirion is leverancier van de verzuimsoftware VerzuimXpert. Met de Xpert Suite krijgt u naast een compleet verzuimsysteem de middelen om uw processen rondom verzuim, arbo en gezondheid optimaal uit te voeren en te besturen. De verzuimsoftware van Empirion kan dit als enige van de verzuimsystemen aan u bieden.

Empirion werkt met passie aan het ontwikkelen van softwareoplossingen waarmee de kosten van verzuim beheersbaar worden en de inzetbaarheid van uw medewerkers voortdurend wordt verbeterd. Onze organisatie is in 2003 opgericht en is onderdeel van de Empirion Groep, waartoe ook de bedrijven Medox.NL BV en Q-bit solutions BV behoren. 

 

Empirion ontwikkelt haar softwareoplossingen als een dienst, die veilig en betrouwbaar via het internet beschikbaar is. Onze ISO 27001 certificering garandeert een continue gedegen dienstverlening op dit gebied. Empirion heeft een stevige marktpositie als leverancier van verzuimsoftware en breidt haar dienstenportfolio uit naar een totaaloplossing voor bedrijfsgezondheidssoftware.  

 

Wij bouwen innovatieve oplossingen die HR-professionals, casemanagers, preventiemedewerkers en bedrijfsartsen faciliteren om verzuim te volgen en te voorkomen.

 

Wij hebben de ambitie om de komende 5 jaar een markt-leidend dienstenplatform voor het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te realiseren. Dit doen wij door zeer klantgericht, transparant en innovatief te opereren en onze propositie met de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt te zetten.

 

Empirion wenst u een goede bedrijfsgezondheid!

 

Over Empirion