Onze missie

Empirion vindt de rol van internettechnologie in een efficiënter bedrijfsgezondheidsmanagement van essentieel belang. Vanuit onze betrokkenheid bij dat belang willen wij een stuwende en vernieuwende technologische partner zijn, die continu bijdraagt aan een duurzame ontwikkeling van goed verzuimmanagement, gezondheid en inzetbaarheid. 

Als bevlogen partner is het onze doelstelling om de huidige en toekomstige ambities van uw organisatie en uw medewerkers op het gebied van bedrijfsgezondheid te realiseren. Het versterken van de operationalisatie van uw bedrijfsgezondheids- en verzuimmanagementbeleid en het aandragen van de best passende en innovatieve software-oplossingen zijn daarbij de middelen.

Empirion biedt een online verzuimsysteem en bedrijfsgezondheidssuite aan, die onze klanten de mogelijkheid biedt om, zonder kennis van de technologie, gebruik te maken van deze technologische toepassingen, om het effect en het resultaat van de eigen organisatie en haar medewerkers te versterken.

 

Onze ambitie

Het is de ambitie van Empirion om in Nederland de beste, meest klantgedreven en vernieuwende instelling te zijn op het gebied van verzuimsoftware en bedrijfsgezondheidssoftware.

 

Onze missie